Portada > Actualitat > Notícies > La Nit de l’Esport guardona els i les millors esportistes de la temporada

La Nit de l’Esport guardona els i les millors esportistes de la temporada

09/07/2021

L’acte ha retut un sentit homenatge a l’alpinista paretà i exalcalde de la vila, Sergi Mingote

Ahir dijous l’aparcament del camp de futbol municipal Josep Seguer va acollir la 21a edició de la Nit de l’Esport. Una gal·la que guardona els i les millors esportistes de la temporada, els equips més destacats i premia amb un reconeixement especial de foment dels valors.

Els guardons pels millors esportistes d’aquesta temporada van ser, en esports individuals pel Iago Deiros, del Club Atletisme Parets, i per la Maria Escalante, del Club Patí Parets. Pel que fa als esports d’equip, el premiat masculí va ser en Guillem Ruiz, del Club Futbol Parets. I l’esportista premiada va ser la Lucía Cabacas, del Club Bàsquet Parets.

Els reconeixements com a millors equips d’aquesta temporada han estat pel segon equip del Club Futbol Parets en la categoria masculina després d’assolir el segon ascens de categoria consecutiu, en aquest cas, de tercera a segona catalana amb un balanç entre els dos anys de 37 victòries en 38 partits. I, en la categoria femenina, s’ha guardonat al cadet negre del Club Bàsquet Parets després de quedar campiones de Nivell A sense perdre cap partit.

El premi al foment dels valors va anar dirigit, per una banda, a Corre Camins Solidaris del Club Atletisme Parets, cinc veïnes de Parets i una de Montornès que van crear aquest grup de competició solidari. L’objectiu va ser recaptar diners per pagar la inscripció a la cursa Oncodines Trail i destinar també aquesta quantitat a la Fundació OncoVallès i la Barcelona Brain Health Initiative. D’altra banda, també es va guardonar a la Klandestina Solidària que organitza el Club d’Activitats de Muntanya (CAM), després de donar la recaptació de les inscripcions de la cursa, un total de 400 euros, a l’Associació TRIPLE de Parets del Vallès.

Els guardons individuals als esportistes de la vila van començar amb els més petits, en la categoria d’Iniciació. En esports individuals masculins va guanyar en Gerard Lozano del Club Natació Parets, i en els femenins, la Martina Rico del Club Atletisme Parets. En esports d’equip masculins es va guardonar a en Jan Palomo del Club Bàsquet Parets, i en els femenins, a la Lucía García del Club Handbol Parets.

Pel que fa a la categoria Base, en esports individuals masculins es va premiar a en Iago Deiros del Club Atletisme Parets, i en els femenins, a la Maria Escalante del Club Patí Parets. En esports d’equip masculins va guanyar l’Álvaro Gómez del Futbol Sala Parets, i en els femenins, la Lucía Cabacas del Club Bàsquet Parets.

La categoria de Promeses va deixar, en esports individuals masculins, el premi a en Bruno Marco del Club Patí Parets, i en els femenins, a la Clara-Jonia Olivera del Tennis Taula Parets. En esports d’equip masculins el guanyador va ser l’Isaac Tenorio del Club Futbol Parets, i en els femenins, la Lucía Fernández del Club Bàsquet Parets.

Els Sèniors que van sortir premiats de la 21a edició van ser, en esports individuals masculins, en Gerard Fuentes del Club Atletisme Parets, i en esports individuals femenins, també en la categoria de veterà femení, la Carme Soler del Club Atletisme Parets. En esports d’equip masculins el guanyador va ser en Guillem Ruiz del Club Futbol Parets, i en els femenins, l’Ariadna Julián del Club Bàsquet Parets. Pel que fa a la categoria veterà masculí, el premi va ser per l’Oscar Sotos del Club Natació Parets.

Podeu veure totes les fotografies de la nit a través del perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Homenatge a Sergi Mingote

La 21a edició de la Nit de l’Esport a Parets ha deixat moments molt especials amb l’homenatge a l’alpinista paretà i exalcalde de la vila, Sergi Mingote, que malauradament perdia la vida, el passat 16 de gener, en un accident al K2 mentre emprenia el repte històric de coronar aquest cim durant el mes d’hivern.

L’Ajuntament de Parets ha volgut retre homenatge a l’il·lustre paretà a través d’un vídeo que recull diverses imatges d’alguns dels reptes que s’ha proposat durant la seva trajectòria esportiva.

Arxivat a: Esports
Els nominats en categoria sènior masculí
El guanyador en la categoria masculina, Guillem Ruiz, del Club Futbol Parets
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, durant la seva intervenció en la Nit de l'Esport