Portada > Actualitat > Notícies > RAP107 emetrà amb la programació d’estiu

RAP107 emetrà amb la programació d’estiu

14/07/2021

L’emissora recuperarà alguns dels espais durant l’agost i tornarà a la programació habitual la darrera setmana de setembre

L’emissora de ràdio local, RAP107FM, emetrà una programació especial durant el pròxim mes d’agost recuperant els espais habituals. 

Als matins, a partir de les 10 h, es podran tornar a escoltar espais com Càpsules de Salut, amb la Farmàcia Isern; Peluts, amb l’Associació Protectora d’Animals de Parets; Spoiler, l’espai dedicat a les sèries amb la Laura Pallarés; Espai de Salut amb el CAP Parets; Educació, alimentació i salut amb la Meritxell Viñals; TechNews, amb l’Emili Blanque; o el Guaita què Curiós, amb l’Alfred López; i molts més.

Al vespre, a partir de les 21 h, de dilluns a divendres sonaran els espais musicals de Rock107, Jazzla música en català a Qualsevol nit pot sortir el Sol, i les millors bandes sonores a Musifilm, entre d’altres.

L’Informatiu i El Despertador, amb la Rosa Díaz, es recuperaran a partir de la primera setmana de setembre. RAP107 reprendrà la programació habitual a partir de la darrera setmana del mes de setembre.

Arxivat a: Comunicació
L’emissora recuperarà alguns dels espais durant l’agost i tornarà a la programació habitual la darrera setmana de setembre