Portada > Actualitat > Notícies > L’Oriol Díaz guanya la primera fase de l’Enamora’t de Parets del sector de la restauració

L’Oriol Díaz guanya la primera fase de l’Enamora’t de Parets del sector de la restauració

15/07/2021

La imatge mostra a la germana del guanyador menjant un gelat del Gelato di Fabio

L’Oriol Díaz és el guanyador de la primera edició de l’Enamorat de Parets del sector de la restauració. La imatge premiada mostra a la Gisela, la germana del guanyador, menjant un gelat del Gelato di Fabio.

La fotografia és la que ha rebut més likes (cors), concretament 153. L’Oriol ha guanyat una degustació per a dues persones a la geladeria ubicada al carrer de Fra Francesc Eiximenis, 20-22, de Parets del Vallès.

Podeu veure totes les fotografies que han participat en el concurs al compte d’Instagram de l’Ajuntament de Parets. El Consistori anima a la ciutadania a utilitzar el hashtag #enamoratdeparets en les seves publicacions del municipi.

Aquest concurs és la segona edició, la primera en el sector de la restauració, de la campanya de turisme i promoció de la vila ‘Enamora’t de Parets’ que l’Ajuntament va engegar per donar a conèixer el patrimoni municipal. La campanya durà a terme més accions com jocs de pistes i la creació d’un joc de taula amb la participació de les escoles i les famílies de Parets.

Arxivat a: Ajuntament
Fotografia guanyadora de la primera fase del sector de la restauració del concurs Enamora't de Parets