Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets atén 800 incidències el primer semestre de l’any

L’Ajuntament de Parets atén 800 incidències el primer semestre de l’any

16/07/2021

De les 772 incidències rebudes, 620 ja s’han resolt i 152 resten obertes en vies de tancament

L’Ajuntament de Parets, a través del projecte Regidories de Barri, resol les incidències que els veïns i veïnes detecten i notifiquen a l’Ajuntament. Al llarg del primer semestre del 2021, l’Ajuntament ha rebut 772 incidències de les qual 620 ja s’han resolt i 152 resten obertes en vies de tancament.

El coordinador de les Regidories de Barri, Francesc de la Torre, considera que “l’alt número d’incidències resoltes es deu, en part, a l’atenció personalitzada de totes les regidores i regidors de l’equip de govern, desplaçant-se fins al lloc de la incidència si així ho demana la veïna o el veí i, òbviament, per la gran feina que estan fent els tècnics i coordinadors del Servei d'Incidències i Via Pública de l’Ajuntament, àrea que depèn de l’alcalde i regidor, Francesc Juzgado. Tant l’alcalde com totes les regidores i regidors de barri atenem moltes visites de paretanes i paretans, més enllà de les que entren de manera habitual per l’APP específica, com ens vam comprometre en aquesta nova etapa de les regidories de barri batejada amb el nom de T'escoltem”.

D’entre les actuacions recentment dutes a terme, en destaquen, per barris, les següents:
- Eixample Central (regidora Casandra Garcia): Fuita d’aigua al carrer de Montserrat solucionada gràcies a la col·laboració amb els veïns i veïnes de la zona.
- Can Butjosa, Salut i Riera Seca (regidora O'hara Valdivia): Delimitació amb tanques de fusta els tubs de reg perquè no els trepitgin ni els facin malbé els nens i nenes quan juguen.
- Camp Peces, Horts Rector i Can Fradera (regidora Maria Gorina): Instal·lació de nous bancs i papereres al carrer de la Imprenta.
- Barri Antic (regidora Rosa Martí): Arranjament del parterre (jardinera) de l’entrada al camí de Can Serra.
- Cal Jardiner, Cerdanet i Can Riera (regidor Antoni Fernández): Neteja de les herbes dels camps als carrers de Joan XXIII i d’Enric Ballera.
- Can Roura, Sardana i Estació (regidor Alejandro Villena): Col·locació del senyal de minusvàlids al pàrquing de davant de la plaça de Josep Marcer.
- Can Berenguer i Espai Central (regidora Laura Lozano): Arranjament de la porteria trencada al parc de Can Berenguer.
- Sot d’en Barriques i Escorxador (regidora Gemma Garcia): Detectat i solucionat el niu de vespes asiàtiques als arbres del pont de l’avinguda de Josep Tarradelles (a la MAN).

El contacte amb els regidors i regidores de barri es pot fer per correu electrònic (cada membre té una adreça per contactar-hi directament que podeu consultar en el pdf adjunt) o a través del número de telèfon 93 573 88 88. Els electes adapten les reunions en funció de les necessitats de la ciutadania i de les mesures vigents en el moment amb motiu de la COVID-19.

Actualment les reunions es plantegen en tres modalitats: reunió presencial entre el ciutadà i el regidor a l’Ajuntament, el regidor es desplaça in situ per estudiar la problemàtica que planteja el ciutadà, o reunió telemàtica entre ciutadà i regidor.

En funció de l’evolució de la pandèmia l'equip de govern recuperarà les trobades veïnals.

Arxivat a: Via pública
Imatge Regidories de Barri

Arxius adjunts