Portada > Actualitat > Notícies > El paretà Pau Garcia es proclama campió d’Espanya de patinatge a Parets

El paretà Pau Garcia es proclama campió d’Espanya de patinatge a Parets

19/07/2021

Aquest és el cinquè campionat estatal que organitza el Club Patí Parets des de l’any 2004

Aquest cap de setmana el poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez ha acollit el XXIX Campionat d’Espanya de patinatge artístic de les categories júnior i sènior. El dissabte, 17 de juliol, el pavelló va omplir al complet l’aforament permès, limitat al 70%, amb 200 persones.

El patinador paretà, Pau Garcia, s’ha proclamat campió d’Espanya de patinatge artístic absolut sent el seu primer títol nacional d’aquesta categoria i, tot i que ara milita en l’equip Artistic Skating Cunit, ho ha aconseguit en el seu municipi i a la pista on va començar a practicar aquest esport.

En Pau amplia així el seu palmarès on, entre d’altres, ja figuren títols de primer nivell com el de dues vegades campió del món júnior, i també l’or europeu en categories inferiors.

Pel que fa a la categoria júnior masculina, cal destacar l’actuació del patinador del Club Patí Parets, Bruno Marco, que va aconseguir pujar al podi en la tercera posició, i del seu company, Pau Berbegal que finalment va quedar en sisena posició.

La patinadora paretana, Sílvia Rodríguez, va acabar el campionat en cinquena posició de la categoria sènior femení que, finalment, se la va endur la patinadora del CPA Caldes d’Estrac, Carla Escrich.

La categoria júnior femenina també va tenir una bona representació paretana amb la sisena i setena posició de l’Aina Martín i la Carla Méndez respectivament. L’or el va aconseguir la patinadora del CPA Ripollet, Claudia Aguado.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, valora molt positivament el fet d’acollir campionats d’aquesta magnitud. També es mostrava molt satisfet amb l’organització i el control de les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. No obstant això, lamentava que no s’hagi pogut celebrar el campionat com altres anys en què el pavelló estava ple.

La presidenta del Club Patí Parets, Mati Gamero, destaca que aquest és el cinquè campionat estatal que organitza el Club Patí Parets després de fer-ho per primera vegada l’any 2004.

Podeu veure les fotografies de l’entrega de premis en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets. Si voleu veure les actuacions dels millors esportistes de l’estat, visiteu el web de la Real Federació Espanyola de Patinatge.

Arxivat a: Esports
Pau Garcia, al capdamunt del podi
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, durant la seva intervenció en l'entrega de premis
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d'Esports, Alejandro Villena, donant el reconeixement personal a en Pau Garcia