Portada > Actualitat > Notícies > Beques esportives per a persones amb dificultats econòmiques

Beques esportives per a persones amb dificultats econòmiques

30/07/2021

Els ajuts seran per a paretans i paretanes d’entre 5 i 18 anys que practiquin esport a una entitat local

El pròxim 1 de setembre s’obrirà la convocatòria per optar a la concessió de beques esportives que concedeix l’Ajuntament de Parets per garantir l’accés a la pràctica esportiva a les persones amb dificultats econòmiques que estiguin empadronades al municipi i que realitzen la seva pràctica en una entitat esportiva local. Les sol·licituds es podran presentar fins al 30 de setembre.

Les persones beneficiàries dels ajuts seran nois i noies, d’entre 5 i 18 anys, que compleixen els requisits econòmics. Per tal d’optar a la concessió de la beca caldrà presentar una instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, ubicada a la plaça de la Vila, demanant cita prèvia trucant al 93 573 88 88 o bé a través de l’enllaç www.parets.cat/cita-previa-oac.

Els impresos de sol·licitud i la normativa per a la concessió es poden trobar a l’apartat del Servei d’Esports del web municipal. Per a més informació cal posar-se en contacte amb aquesta àrea, presencialment al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, o bé per telèfon trucant al 93 562 52 06.

Arxivat a: Esports
Beques esportives per a persones amb dificultats econòmiques