Portada > Actualitat > Notícies > S’obre una nova convocatòria d’ajuts per la rehabilitació de façanes

S’obre una nova convocatòria d’ajuts per la rehabilitació de façanes

24/08/2021

Es poden sol·licitar fins al 31 d’octubre

L’Ajuntament de Parets ha obert una nova convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la rehabilitació de façanes per a l’any 2021.

L'objectiu de les subvencions és finançar projectes o activitats per millorar l'estat, amb actuacions de pintat, de les façanes dels edificis del nostre municipi, excepte els edificis i naus industrials, amb la finalitat de preservar l'homogeneïtat dels colors de les edificacions en el nucli urbà, promoure la qualitat del paisatge i incidir en la qualitat de vida dels habitants de Parets.

Aquests ajuts es poden concedir a una persona física o jurídica que actuï en el seu propi nom i interès, a les comunitats de propietaris o de béns o qualsevol altre règim de copropietat o cotitularitat.

El pressupost màxim que es destinarà per a la concessió de les subvencions serà d'11.000 euros. Es podrà arribar a un ajut del 50% de la despesa, amb un màxim de 4.000 euros. En el cas d’immobles inclosos en el Catàleg del Pla especial del Patrimoni, la quantia de la subvenció podrà arribar a un màxim de 5.000 euros.

La documentació requerida i la sol·licitud de subvenció per a la rehabilitació de façanes es pot trobar en el catàleg de tràmits de la Seu Electrònica de Parets del Vallès.

La sol·licitud d’ajuts econòmics es podrà presentar presencialment o per la tramitació electrònica de l’anterior enllaç. La data límit serà el 31 d’octubre.

Arxivat a: Urbanisme
S’obre una nova convocatòria d’ajuts per la rehabilitació de façanes