Portada > Actualitat > Notícies > Millores a l’Escola Bressol Municipal El Cirerer abans de començar el curs

Millores a l’Escola Bressol Municipal El Cirerer abans de començar el curs

06/09/2021

Durant l’estiu s’ha canviat el paviment i la pintura de l’equipament

L’Ajuntament de Parets ha dut a terme una sèrie de millores a l’Escola Bressol Municipal El Cirerer. Aprofitant el període de vacances s’ha renovat el paviment i la pintura de l’equipament, ja que es tractava d’una petició tant de l’escola com de les famílies.

Les actuacions s’han fet en una tasca coordinada entre els serveis d’Educació i d’Equipaments amb l’objectiu de mantenir la instal·lació en un bon estat i enfocar les millores a l’harmonia dels espais d’acord amb les necessitats educatives. El cost de les millores ha estat de 77.440 euros, IVA inclòs.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia; la regidora d’Equipaments, Laura Lozano; i el regidor i segon tinent d’alcaldia, Francesc de la Torre, han visitat l’escola aquest matí per presenciar aquestes millores abans de començar el curs escolar 2021-2022.

Durant la visita s’ha aprofitat per concretar els darrers detalls dels protocols per la COVID-19 per l’obertura de les escoles bressols municipals com és la sectorització dels patis o l’enfosquiment d’aules per no barrejar grups i així mantenir durant tota la jornada escolar els grups bombolla estables.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Una representació de l'equip de govern durant la visita a l'EBM El Cirerer
Durant l'estiu s'ha canviat el paviment i la pintura de l'equipament