Portada > Actualitat > Notícies > Comença una nova temporada del rap107.edu

Comença una nova temporada del rap107.edu

08/09/2021

L’espai conduït per Miquel Pérez donarà el tret de sortida el pròxim dissabte 18 de setembre

El programa rap107.edu de l’emissora de ràdio local, RAP107FM, comença una nova temporada el pròxim dissabte, 18 de setembre, la qual significa la 13a edició de l’espai radiofònic dedicat als nens i nenes de Parets del Vallès.

Rap107.edu permet conèixer la ràdio en primera persona a tots els escolars que vulguin participar i poden parlar de totes les seves inquietuds sobre el tema que es tracta en cada programa.

Cada dissabte, de 10 a 11 h, el programa tracta el contingut.edu, un tema central, en què giren totes les seccions del programa: l’enquesta ràpida, els contes amb l’Ester, la secció de joves amb la Paula, la cultura a través de les recomanacions de la Núria i una nova secció anomenada ‘El Doctor Marsupi’ en què es parlarà d’animals.

Enguany, una de les novetats, serà potenciar l’apartat ‘Som locutors i locutores’ on els nens i les nenes de cada programa portaran la secció amb el tema que els interessi sense la intervenció del presentador. També, aquesta temporada es recuperaran els patrocinadors i permetran tenir un sorteig a cada programa.

Per participar en el programa cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o escrivint el missatge ‘Vull participar en el programa rap107.edu’ al Whats App del 677 231 574.

Podeu recuperar anteriors programes a través d’aquest enllaç i també al canal de YouTube de Radio Streaming Parets.

Arxivat a: Educació
En Miquel Pérez amb l'Ainoa, l'Erika i l'Abril en un programa de la temporada passada
Vols fer de locutor o locutora de ràdio? rap107.edu