Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada d’espectacles familiars de Rialles Parets

Nova temporada d’espectacles familiars de Rialles Parets

08/09/2021

El primer de cinc espectacles serà el pròxim diumenge 19 de setembre

L’entitat Rialles Parets torna per oferir una nova temporada d’espectacles i activitats relacionades amb les arts escèniques per al públic familiar, infantil i juvenil. Les funcions es faran al Teatre Can Rajoler, a les 18 h, en diumenge.

El primer espectacle familiar serà el pròxim diumenge, 19 de setembre, a càrrec de la companyia Anna Roca. L’obra Valentina Quàntica explica la història de la Valentina, una noia inquieta amb un munt de preguntes i curiositats que prova d’entendre el funcionament del món. El muntatge, inspirat en El món d’en Beakman, aborda la importància de la dona en la ciència i també parla del canvi climàtic.

El diumenge, 14 de novembre, la companyia La Roda Produccions portarà l’espectacle El vestit pop de l’emperador. En un regne de flaixos i miralls, l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern,… I més ara, que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar.

La companyia Mag Stigman portarà, el pròxim diumenge 12 de desembre, El circ dels impossibles.En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Els diumenges 24 d’octubre i 26 de desembre estan programats dos espectacles familiars encara pendents de determinar.

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir en dos paquets diferents: el paquet de cinc espectacles amb un preu de 25 euros per persona; o bé el paquet de tres espectacles amb un preu de 18 euros per persona.

En el cas que es vulgui assistir a un espectacle en concret el preu seguirà sent el mateix que la temporada passada: 7 euros per persona i, en el cas de les famílies monoparentals i nombroses, seran 6 euros per entrada. Les persones que siguin sòcies de Rialles tindran l’entrada gratuïta. Les entrades es vendran a la taquilla del Teatre Can Rajoler una hora abans de l’inici de la funció o al web www.entrapolis.com si es vol reservar anticipadament. Les famílies nombroses o monoparentals només les podran adquirir a la taquilla.

Arxivat a: Cultura
Valentina Quàntica de la Cia. Anna Roca. Fotografia: Diego Espada