Portada > Actualitat > Notícies > L’Escola Municipal de Música estrena un curs d’estimulació musical per a nens i nenes de 4 a 5 anys

L’Escola Municipal de Música estrena un curs d’estimulació musical per a nens i nenes de 4 a 5 anys

09/09/2021

Per al curs 2021-2022 s’han matriculat al centre més de 200 alumnes

El pròxim 13 de setembre, l’Escola Municipal de Música enceta el curs acadèmic 2021-2022 amb l’estrena d’una nova formació en sensibilització musical per a nens i nenes de 4 a 5 anys. Amb aquest nou curs, el centre cobrirà l’oferta formativa en música per als més petits i els estudis musicals aniran des dels dos mesos fins a l’edat adulta.

El curs se suma al que ja es va estrenar l’any anterior per a nens i nenes de 3 a 4 anys, Creixem amb Música!, i al que es va implantar l’any 2006, Despertem amb Música!, adreçat a nadons dels 2 mesos als 3 anys, amb l’objectiu facilitar l’expressió i la comunicació dels infants, reforçar la relació entre pares i fills i fomentar que gaudeixin junts dels beneficis i les sensacions que produeix la pràctica musical.

El centre continua oferint cursos d’iniciació i llenguatge musical, formació en instruments clàssics com piano, guitarra o xelo; instruments més actuals com baix elèctric, bateria, o guitarra elèctrica i corals Infantil, junior i adults, entre d’altres.

El curs 2021-2022 comptarà amb més de 200 alumnes matriculats i 11 docents. A més, des de l’any 1999, cada curs passen per l’escola aproximadament un miler de nens i nenes d’educació infantil i primària en el marc de les “Audicions per a escolars”, en les quals el professorat del centre ofereix música en directe a través de contes o guies temàtiques adients per a cada edat.

L'Escola Municipal de Música va néixer als anys 80, tot i que es va ubicar definitivament l'any 1991 a l'antiga Torre del Director, al parc La Linera, que es va habilitar per acollir aquest equipament.

Arxivat a: Educació
Iniciació musical per a infants