Portada > Actualitat > Notícies > Rebuda institucional al nedador paretà Miguel Luque, medalla d’argent en els Jocs Paralímpics de Tòquio

Rebuda institucional al nedador paretà Miguel Luque, medalla d’argent en els Jocs Paralímpics de Tòquio

14/09/2021

L’Ajuntament va fer entrega d’una placa en reconeixement de la fita esportiva

La Sala Basart Cooperativa va acollir, ahir dilluns 13 de setembre, la recepció institucional al nedador paretà, Miguel Luque, després de participar en els sisens Jocs Paralímpics i tornar de Tòquio amb una medalla d’argent a la prova de 50 metres braça i una meritòria quarta posició en els 150 metres estils.

Durant l’acte l’equip de govern de l’Ajuntament de Parets va fer entrega d’una placa en reconeixement de la fita. L’esportista paralímpic es mostrava molt content i agraït per la recepció i de poder celebrar l’èxit amb la seva família, els seus amics i els veïns i les veïnes del municipi.

En Miguel assegurava que pot estar content amb la feina feta amb el seu entrenador, en Joan Serra, i que després de més de vint anys a l’elit i estar passant una pandèmia, haver aconseguit una altra medalla el fa estar encara més feliç i satisfet. Ara toquen uns dies de vacances per estar amb la família i els amics, però en pocs dies ja tornarà a entrenar amb la mirada posada als Jocs Paralímpics de París de 2024.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va valorar el mèrit d’haver guanyat una altra medalla en els seus sisens Jocs Paralímpics i així portar el nom de Parets arreu del món. També reconeixia haver viscut la final dels 50 metres braça amb nerviosisme, però finalment amb molta felicitat després d’haver completat la remuntada i acabar en segona posició.

La vicealcaldessa de Parets, Casandra Garcia, també va felicitar en Miguel per la seva trajectòria i professionalitat a més de ser un orgull pel poble i la joventut i estar sempre predisposat a tot allò que des de l’Ajuntament se li ha proposat. Després d’assolir un èxit més l’hem volgut traslladar tot el nostre suport i animar a seguir entrenant per poder celebrar molts més.

L’artista paretà, Lluís Navarro ‘Sito’, també va voler mostrar la seva felicitació fent entrega d’una il·lustració del nedador en el moment en què va rebre la medalla.

La nova medalla d’argent se suma a les sis que ja figuraven en el seu palmarès: dos ors en 50 metres braça a Sydney i a Atenes; dos argents també en 50 metres braça a Londres i Rio de Janeiro; i dos bronzes, un en 50 metres braça a Pequín i l’altre en 4x50 metres d’estils a Atenes.

Podeu veure el vídeo de l’acte de recepció a www.tvparets.cat. També podeu visualitzar les fotografies en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets i escoltar la notícia de l’emissora de ràdio local RAP107FM, a través d’aquest enllaç.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; i el regidor d'Esports, Alejandro Villena, fent entrega de la placa de reconeixement a Miguel Luque
Fotografia del Consistori amb l'esportista paretà, Miguel Luque
L'artista paretà, Lluís Navarro 'Sito', ha fet entrega d'una il·lustració de l'esportista en el moment en què va rebre la medalla
Medalla d'argent de Miguel Luque en els 50 metres braça dels Jocs Paralímpics de Tòquio