Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de Joves Cal Jardiner presenta la programació de cursos i tallers del darrer trimestre de l’any

El Casal de Joves Cal Jardiner presenta la programació de cursos i tallers del darrer trimestre de l’any

16/09/2021

El període d’inscripcions per a cursos i tallers finalitza l’1 d’octubre

El Casal de Joves Cal Jardiner presenta la nova programació pel quart i darrer trimestre de l’any que s’iniciarà el pròxim 4 d’octubre i no finalitzarà fins al 23 de desembre. El període d’inscripcions per a cursos i tallers finalitzarà el divendres, 1 d’octubre.

El programa inclou diverses activitats, totes gratuïtes, repartides durant les tardes de la setmana. Els dilluns el Centre d’Estudis Musicals María Grever impartiran el curs d’Iniciació a DJ. A més, els divendres també duen a terme el curs d’Iniciació a la batucada amb els ‘Tambors de Parets’.

Els dimarts la Padi Padilla serà l’encarregada de fer francès amb dos grups, el d’iniciació i el de nivell mitjà. També els dimarts, l’Associació Rodola oferirà reforç escolar i orientació acadèmica. Els dimecres serà el torn pel taller de Gralles a càrrec d’en Jordi d’Engrallats, i els dijous en Kilian Fernández serà l’encarregat d’ensenyar Graffiti. Per acabar la setmana, els dissabtes al matí, ‘Teatre per a joves’ a càrrec de la Padi Padilla.

Paral·lelament, el Casal de Joves Cal Jardiner també ofereix activitats extraordinàries com tallers de cuina, d’origami, o de craft, torneig de billar, de futbet, de futbolí i 3x3 de bàsquet, i jocs de taula. També hi haurà la xerrada-taller ‘Coneix els oficis del Vallès Oriental’ a càrrec del Servei d’Assessorament Sociolaboral, i la Faktoria d’Idees que pretén donar veu a la joventut del municipi.

Serveis del Casal de Joves Cal Jardiner

El Casal de Joves Cal Jardiner ofereix el Servei d’Assessorament Sociolaboral, el Punt LGTBI+, el Punt d’Informació Juvenil, el nou projecte ‘Life Coaching Parets’ i l’Espai Jove, el lleure educatiu dels dissabtes a la tarda per a joves de 10 a 16 anys.

Per a més informació podeu trucar al 93 573 72 00, escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o presencialment al Casal de Joves, al carrer Montcau, s/n.

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner

Arxius adjunts