Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració dels carrers de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora

Inauguració dels carrers de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora

21/09/2021

La tercera i darrera fase de les obres donen per finalitzades les actuacions al Barri Antic

L’Ajuntament de Parets inaugurarà, aquest diumenge 26 de setembre, la reforma dels carrers de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora. Amb la finalització de la tercera fase es dona per acabat el projecte per recobrar el centre històric. A la primera fase les obres es van fer als carrers de Travessera i de Barcelona i a la segona, al carrer Major.

La jornada d’inauguració comptarà amb els parlaments institucionals i la tallada de la cinta, a les 12 h. Des de les 10.30 i fins a les 13.30 h es faran tallers i jocs infantils a càrrec de LabCreatiu.

D’entre les actuacions dutes a terme en destaca la renovació de tot el paviment així com la retirada de gran part del cablejat aeri. El pressupost de les obres ha estat de 395.776 euros, IVA inclòs, i l’execució ha anat a càrrec de l’empresa SERVIDEL, SLU.

Arxivat a: Urbanisme, Via pública
Carrer de Ferrer i Guàrdia (1)
Carrer de Ferrer i Guàrdia (2)
Carrer d'Aurora (1)
Carrer d'Aurora (2)

Arxius adjunts