Portada > Actualitat > Notícies > Guanyadors del primer Concurs de fotografia d’estiu de l’AF Parets

Guanyadors del primer Concurs de fotografia d’estiu de l’AF Parets

28/09/2021

El certamen ha girat entorn de la cultura popular representada pels diables

L’Associació Fotogràfica Parets ja ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores del primer Concurs de fotografia d'estiu. El lliurament de premis tindrà lloc durant el FOTOgraphic Parets, que se celebrarà pròximament.

El certament ha girat entorn de la cultura popular dels diables i s'ha dividit en quatre categories: Diables, la Pedra del Diable de Parets de Vallès; Diables –social–, i la Pedra del Diable de Parets de Vallès –social–.

El jurat que ha avaluat les fotografies ha estat format per Albert Mayol i Lluis Calle, ambdós de la Federació Catalana de Fotografia, i per David Castro, president de la Colla de Diables Parets.

Els premis en la categoria Diables han estat per a Victoria García, Joan Boixareu i Montserrat Brunés, en primer, segon i tercer lloc respectivament.

El primer premi de la Pedra del Diable de Parets del Vallès ha estat per M. Jesús Mulà; Miquel Portell i Carles Alasraki han assolit el segon i tercer lloc.

En la categoria Diables –social– els guanyadors són Juan Antonio Rios, Miquel Portell i Mercè Ramírez.

Pel que fa a la Pedra del Diable de Parets del Vallès –social–, el guanyador ha estat Miquel Portell, mentre que M. Jesús Mulà s'ha endut el segon premi i Mercè Ramírez el tercer.

En aquesta primera edició s'han rebut un total de 115 fotografies. Es pot veure la galeria de les imatges guanyadores en aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura
1r Premi tema Diables - Victoria García