Portada > Actualitat > Notícies > El Centre Excursionista Parets organitza ‘El Piolet 2021’

El Centre Excursionista Parets organitza ‘El Piolet 2021’

30/09/2021

La caminada serà el 17 d’octubre i les inscripcions s’obriran el dimecres 6 d’octubre

El Centre Excursionista de Parets (CEP) organitza la caminada popular no competitiva ‘El Piolet’. Una travessa d’11,5 quilòmetres adreçada a tots els públics que permet descobrir l’entorn més proper del municipi.

L’objectiu és aplegar a paretans i paretanes de totes les edats i fer gaudir d’una jornada festiva practicant esport a la natura en l’entorn de Parets. Al llarg del recorregut, una bona part del qual es realitza per Gallecs passant per l’ermita o el bosc de can Beira, l’organització oferirà avituallaments líquids i sòlids.

La caminada, que es realitza des de l’any 2005 i forma part de les activitats fixes anuals organitzades pel CEP, començarà a les 9 h des de la nova seu de l’entitat, entre les pistes d’atletisme i el parc de cal·listènia del poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.

Les inscripcions, que tenen un preu de 7 euros, es podran formalitzar en el nou centre del CEP, de 19.30 a 21 h, a partir del dimecres, 6 d’octubre. L’activitat està limitada a 300 persones o fins a la data límit establerta.

Arxivat a: Esports
Fotografia de la darrera edició d'El Piolet l'any 2019 (1)
Fotografia de la darrera edició d'El Piolet l'any 2019 (2)