Portada > Actualitat > Notícies > La Cursa Popular de Parets exhaureix les inscripcions i reuneix a més de 400 participants

La Cursa Popular de Parets exhaureix les inscripcions i reuneix a més de 400 participants

04/10/2021

Sara Roca, Georgina Martínez, Iván Limia i Ewen Toulgoat van ser els guanyadors de les curses

El Club Atletisme Parets va organitzar, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Parets, la 15a edició de la Cursa Popular de Parets del Vallès que va reunir més de 415 participants. Concretament, 231 persones van fer la cursa de 10 quilòmetres i 142 van fer la de 5.

Els guanyadors de les curses van ser, per una banda, en la prova femenina de 10 quilòmetres Sara Roca es va imposar amb un temps de 40’ 26’’ seguida de Sandra Gómez, 42’ 48’’, i la paretana Vanessa Pérez que va ser tercera en 43’ 36’’. En la de 5 quilòmetres va guanyar Georgina Martínez amb un temps de 20’ 39’’, l’atleta del CA Parets, Júlia Lahosa, va ser segona en 20’ 49’’ i Clara Herraiz tancava el podi en 21’ 01’’.

Pel que fa als guanyadors masculins, el paretà Iván Limia va guanyar la prova de 10 quilòmetres amb un temps de 33’ 27’’ seguit de Carles Pérez, 33’ 34’’, i Carlos Rodríguez, 34’ 08’’. En la prova de 5 quilòmetres, el guanyador va ser Ewen Toulgoat amb un temps de 15’ 13’’ i el van acompanyar al podi en Luis Arias, en segona posició en 16’ 23’’, i Pablo Colao, tercer classificat en 16’ 29’’.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, va valorar molt positivament l’organització de l’esdeveniment “i amb molta participació que denota que les persones tenim ganes de tornar a la normalitat. La diada ha estat fabulosa, a més el temps ens ha respectat. El club, una vegada més, ha demostrat la bona organització tot i les complicacions afegides d’aquest any”.

Des del Consistori, l'alcalde i també la vicealcaldessa, Casandra Garcia, agraïen a la Policia Local, a la Protecció Civil de Parets del Vallès, i a totes les voluntàries i voluntaris que col·laboren i fan possible la realització d’aquests esdeveniments al municipi.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, va destacar que la cursa va exhaurir totes les inscripcions mostrant l’interès de tots els paretans i paretanes, arribant també a municipis de l’entorn i amb un molt bon nivell.

El president del CA Parets, Salva Corbera, es mostrava molt content “ja que el temps ens ha respectat i els corredors i corredores han complert les mesures de seguretat, de fet hem pogut augmentar les inscripcions a última hora i les hem exhaurit apropant-nos als 430 participants”. Salva Corbera també tenia paraules d’agraïment als col·laboradors “perquè sense ells això no hagués estat possible”.

Podeu veure totes les fotografies de la jornada al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets. També, podeu escoltar la notícia de l’emissora RAP107FM a través d’aquest enllaç.

Arxivat a: Esports
Cursa Popular d'Atletisme de Parets 2021
Entrega de trofeus de la Cursa Popular (1)
Entrega de trofeus de la Cursa Popular (2)
Entrega de trofeus de la Cursa Popular (3)
Entrega de trofeus de la Cursa Popular (4)