Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets se suma als actes del Dia Mundial de la Salut Mental

L’Ajuntament de Parets se suma als actes del Dia Mundial de la Salut Mental

06/10/2021

L’emissora Municipal RAP107 emetrà un programa especial de ràdio el 8 d’octubre

En el marc de les accions per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra arreu el 10 d’octubre, l’Ajuntament de Parets, en col·laboració amb la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA) i l’equip del Centre d’Assistència Primària, ha organitzat un seguit d’activitats que començaran el 8 d’octubre, a les 11 h, amb la lectura d’un manifest institucional a la plaça de la Vila.

Programa especial a RAP107

El mateix divendres, 8 d’octubre, l’emissora de ràdio local RAP107 emetrà un programa especial de ràdio, que portarà per títol Sobre la participació social amb les persones de salut mental. A partir de les 10 del matí, intervindran persones vinculades al Centre de Salut Mental de la Fundació Sanitària Mollet, que atén persones del municipi, acompanyades de professionals del centre. Durant el programa es donarà a conèixer la formació musical ‘Versions Sentides’, un grup format per usuaris i usuàries de l’equipament.

D’altra banda, fins al pròxim 10 d’octubre, es podrà veure al CAP Parets el Happy Project, un espai que mostrarà cada dia una reflexió diferent al voltant de la salut mental. Tothom que vulgui hi podrà participar.

La Biblioteca Can Rajoler també ha preparat una exposició de llibres relacionats amb aquest tema, que es podrà veure entre els 5 i 21 de novembre a l’equipament.

D’altra banda, sota el lemaRes ens fa diferents. També et pot passar a tu la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA) prepara tot un seguit d’accions, coordinades a Parets des del Servei d’Atenció Psicològica Infantil i Juvenil (SAPIJ), sota la tutela de la professional de referència al municipi, Isabel Martínez, que es duran a terme durant el mes de novembre.

La TVSMiA és un espai col·laboratiu entre els agents que treballen en salut mental i addiccions als municipis que en formen part, per tal de definir accions que permetin donar resposta a les necessitats en l’àmbit de la salut mental al territori.

Arxivat a: Salut
Dia Mundial de la Salut Mental 2021

Arxius adjunts