Portada > Actualitat > Notícies > El divendres 15 d’octubre, ple municipal extraordinari

El divendres 15 d’octubre, ple municipal extraordinari

13/10/2021

La sessió començarà a les 8 h i es farà a la Sala Basart Cooperativa

El divendres 15 d'octubre, a les 8 h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Parets del Vallès a la Sala Basart Cooperativa. El ple es podrà seguir en directe al web municipal (www.parets.cat/retransmissio-del-ple-municipal) i a l’emissora de ràdio local RAP107FM.

Assumptes de la convocatòria

  1. Modificació de crèdit amb romanent per crear la partida Pla Especial COVID-19 – Atur Juvenil per un import de 80.000 euros per la contractació de 6 joves, d’entre 18 i 29 anys, en situació d’atur durant el període de 6 mesos, dins del Pla de reducció de l’atur juvenil a Parets del Vallès, en tasques de caràcter social i de suport als serveis municipals.
  1. Proposta de declaració d’àrea amb mercat d’habitatge dins del municipi de Parets del Vallès, segons la Llei 11/2020, de contenció de rendes de lloguer d’habitatges.
  1. Modificació de crèdit amb romanent, per import de 15.000 euros, per crear a la Regidoria de Via Pública la partida d’estudis i treballs tècnics per encarregar l’avantprojecte de millora del polígon industrial sector Mollet i avaluar els costos de la seva execució.
  1. Modificació de crèdit amb romanent per import de 100.000 euros per tirar endavant un Pla de reactivació cultural, que inclogui una campanya de suport a les entitats i associacions locals que més han patit durant la COVID-19, en la línia de la campanya de suport i promoció del comerç i consum local realitzada el 2020-21.
Arxivat a: Ajuntament, Ple municipal
Ajuntament de Parets