Portada > Actualitat > Notícies > Èxit d’assistència a Jornades Europees del Patrimoni 2021

Èxit d’assistència a Jornades Europees del Patrimoni 2021

14/10/2021

La proposta d’enguany incloïa una visita les pintures de l’antiga Tipel i un itinerari pel Barri Antic

Una cinquantena de persones han assistit enguany a les Jornades Europees del Patrimoni una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991.

Aquest 2021 les jornades proposaven diferents accions com una visita guiada a les pintures de l’antiga Tipel, un recorregut al conjunt escultòric de l’Església de Sant Esteve, la pèrgola de Miralles situada a la plaça de la Vila i un itinerari circular pel Barri Antic, que sota el títol ‘Conèixer els nostres camins’ va permetre als assistents conèixer les peculiaritats de la masia i l’espai de Can Serra, Can Rosset, la Pedra del Diable i el carrer Barcelona.

Les activitats incloses en les Jornades Europees del Patrimoni d’aquest any s’emmarquen en la campanya “Enamora’t de Parets” que té l’objectiu, entre d’altres, de promocionar el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural de la vila i apropar-lo a la ciutadania.

Arxivat a: Ajuntament
Recorregut per l'entorn de Can Serra