Portada > Actualitat > Notícies > L’Associació Parets Contra el Càncer programa diverses actuacions pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama

L’Associació Parets Contra el Càncer programa diverses actuacions pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama

14/10/2021

Es farà a la Sala Basart Cooperativa el divendres 22 d’octubre a les 18.30 h

L’Associació Parets Contra el Càncer, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el 19 d’octubre, ha programat una sèrie d’actuacions que tindran lloc el divendres, 22 d’octubre, a la Sala Basart Coopertiva.

Les actuacions, que s’iniciaran a les 18.30 h, comptaran amb la presència de l’Orquestra Sifònica de Vallès amb música mediterrània, amb el Centre d’Estudis Musicals María Grever, amb l’Associació de Musicoterapeutes i Artterapeutes de Catalunya (AMACAT), i amb una demostració del taller de dansa oriental, a càrrec de Dansa Oriental Inés Nisa.

També, l’Associació estarà en els mercats ambulants de Parets, el dilluns 18 d’octubre al mercat de Can Berenguer, i el dimecres 20 d’octubre al mercat del Camp de les Peces, posant llaços.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va fixar el 19 d’octubre com el Dia Mundial contra el Càncer de Mama per conscienciar les dones de la necessitat de fer-se exploracions i revisions freqüents, amb l’objectiu de detectar a temps tumors d’origen cancerós.

Arxivat a: Ajuntament
Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Arxius adjunts