Portada > Actualitat > Notícies > L’Escola de la Natura presenta les sessions d’astronomia per aquesta tardor

L’Escola de la Natura presenta les sessions d’astronomia per aquesta tardor

14/10/2021

Les activitats adreçades al públic infantil són a partir de 6 anys i les del públic adult a partir de 16 anys

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès presenta el programa de sessions d’astronomia dirigides, per una banda, al públic adult i, d’altra banda, activitats adreçades a grups familiars amb nens i nenes a partir de 6 anys.

Les sessions d’astronomia infantil s’iniciaran demà divendres 15 d’octubre, a les 19 h, amb “Com és de gran el Sistema Solar” i la posterior observació de la Lluna. La següent serà el divendres 26 de novembre, a les 18 h, amb els telescopis que tenim a l’espai: “El Sistema Solar” i s’observarà Júpiter i Saturn.
La darrera sessió serà el divendres 17 de desembre, a les 18 h, on es reproduirà “L’estrella de Betlem” i s’observarà l’estel doble Almach, Orió, les Plèiades i Andròmeda.

Pel que fa a les activitats adreçades al públic adult, a partir de 16 anys, es faran tres sessions. La primera serà el divendres 29 d’octubre, on es farà l’acte de descoberta de la placa commemorativa que dóna el nom de Josep M. Maura a l’observatori astronòmic de Parets. Posteriorment, s’iniciarà la sessió d’astronomia amb “Els Telescopis” i l’observació de Júpiter, Saturn i Andròmeda.

El divendres, 12 de novembre a les 19 h, es reproduirà el vídeo d’“El Sistema Solar” i s’observarà la Lluna, Júpiter i les Plèiades. La darrera sessió, el 3 de desembre a les 17 h, es passarà el vídeo d’”Estrelles de colors” i s’observarà Orió, les Plèiades i Andròmeda.

Totes les sessions són gratuïtes i s’ha d’inscriure prèviament al web escolanatura.parets.cat. Les sessions d’astronomia infantil es duran a terme a l’Escola de la Natura i les adreçades al públic adult seran a l’observatori astronòmic Josep M. Mauri.

Arxivat a: Medi ambient
Les sessions adreçades al públic adult es faran des de l'observatori astronòmic Josep M. Mauri

Arxius adjunts