Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets inaugurarà els Serveis Municipals La Volta

L'Ajuntament de Parets inaugurarà els Serveis Municipals La Volta

18/10/2021

L'acte es farà el dissabte 23 d'octubre i inclourà una jornada de portes obertes a l'equipament

L’Ajuntament de Parets inaugurarà el nou equipament Serveis Municipals La Volta, ubicat a l’antic sector IVECO, el dissabte 23 d’octubre a les 12.30 h. Actualment, l’edifici acull les dependències de la Policia Local, els serveis d’Ocupació, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i l’oficina de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental. 

L’acte d’inauguració comptarà amb els parlaments a càrrec de l’alcalde, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre; i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Fernández. A continuació, s’iniciarà una jornada de portes obertes de l’equipament perquè la ciutadania pugui visitar les instal·lacions i conèixer els serveis que s’hi ofereixen.

Arxivat a: Comerç i empresa, Ocupació, Seguretat
Serveis Municipals La Volta (1)
Serveis Municipals La Volta (2)
Inauguració Serveis Municipals La Volta