Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets reforça la neteja i la desinfecció de la via pública

L'Ajuntament de Parets reforça la neteja i la desinfecció de la via pública

18/10/2021

El servei de neteja incorpora una nova màquina netejadora d'aigua a pressió

Des de fa uns dies, el servei de neteja de via pública disposa d'una nova màquina baldejadora per fer una neteja i desinfecció a fons de les zones més concorregudes i sensibles del poble. 

L'alcalde i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, ha comprovat de primera mà el funcionament de la nova màquina a la plaça del Doctor Trueta, un dels espais més concorreguts de Parets del Vallès.

La nova màquina permet fer des de la neteja de les miccions i defecacions dels gossos i ocells (a alta pressió) fins a la desinfecció de les zones més sensibles i els racons més difícils de netejar com ara els entorns de les escoles o el CAP, els contenidors o els fanals, i els parcs, places i jardins del poble (a baixa pressió).

Juzgado afirma que "amb la nova màquina podrem combatre aquelles taques al terra tan difícils de netejar i, de pas, fer desinfeccions a fons de les zones més visitades i concorregudes per les nostres veïnes i veïns. La neteja de la via pública és una de les nostres prioritats, especialment tenint en compte que encara hem de combatre la COVID-19 de manera definitiva. Aprofito per felicitar el personal de neteja i manteniment de la nostra via pública per la feina que fan cada dia, des de primera hora".

Arxivat a: Via pública
L'Ajuntament adquireix una nova màquina per netejar els carrers (1)
L'Ajuntament adquireix una nova màquina per netejar els carrers (2)
L'Ajuntament adquireix una nova màquina per netejar els carrers (3)