Portada > Actualitat > Notícies > ‘Tambura’ i ‘Butaca 107’ són els nous programes de RAP107FM

‘Tambura’ i ‘Butaca 107’ són els nous programes de RAP107FM

18/10/2021

Es podran escoltar els dimarts i els divendres, respectivament, i en diferit al web de l’emissora

L’emissora de ràdio municipal, RAP107FM, estrena dos espais en la seva programació. Es tracta de, per una banda, el programa de musicoteràpia ‘Tambura’ i, d’altra banda, ‘Butaca 107’, pels amants del cinema i de les sèries.

‘Tambura’, coordinat per l’Ernesto Briceño, responsable del Centre d’Estudis Musicals María Grever, portarà seixanta minuts de musicoteràpia per a persones i històries perifèriques. El programa s’hi podrà escoltar notícies del sector, testimonis, entrevistes, recomanacions de llibres i vídeos, músiques per descobrir i per recordar, i les últimes investigacions d’innovació i desenvolupament en la musicoteràpia.

El programa, que començarà el 19 d’octubre, s’emetrà tots els dimarts a les 22 h del vespre amb redifusió els dissabtes a les 18 h.

Pel que fa a ‘Butaca 107’, es tracta d’un programa dedicat a les darreres notícies relacionades amb el món del cinema i de les sèries on es repassarà les estrenes tant de pel·lícules com de sèries de totes les plataformes, i s’analitzarà a un director/a o una actriu o un actor d’un film clàssic. També, es dedicarà un espai a ‘Videoclubcutres’, en què es parlarà dels fracassos més curiosos.

El programa, que es combinarà amb les millors bandes sonores i els àudios propis dels films i sèries esmentades, estarà dirigit i presentat per Nexus, Ricard i Miquel. Tots els divendres de 17 a 18 h, la primera entrega serà el pròxim divendres, 22 d’octubre. També es podrà escoltar la redifusió els dimecres a les 11 h.

Podeu consultar la programació actualitzada de RAP107FM en el document adjunt.

Arxivat a: Comunicació
Rap107

Arxius adjunts