Portada > Actualitat > Notícies > El dijous 21 d’octubre, ple municipal extraordinari

El dijous 21 d’octubre, ple municipal extraordinari

19/10/2021

La sessió començarà a les 18 h i es farà a la Sala Basart Cooperativa

El dijous 21 d’octubre, a les 18 h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Parets del Vallès a la Sala Basart Cooperativa. El ple es podrà seguir en directe al web municipal (www.parets.cat/retransmissio-del-ple-municipal) i a l’emissora de ràdio local RAP107FM.

Assumptes de la convocatòria

ÀREA DE SERVEIS GENERALS

1. Aprovar inicialment l’expedient de modificació de crèdits núm. 015/2021/CE-SUP PLE del Pressupost en vigor, en la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa (Exp. 4908/2021).

2. Aprovar provisionalment la modiciació de les Ordenances fiscals per l’exercici 2021 i següents (Exp. 4648/2021).

Arxivat a: Ajuntament, Ple municipal
Ajuntament de Parets