Portada > Actualitat > Notícies > L’Associació Fotogràfica reprèn el FOTOGraphicParets 2021

L’Associació Fotogràfica reprèn el FOTOGraphicParets 2021

19/10/2021

Després de la interrupció per causa de la pandèmia, el certamen torna a programar-se els dies 6 i 7 de novembre

L'Associació Fotogràfica Parets, amb el suport de l'Ajuntament de Parets del Vallès, reprèn el Fotographic 2021, que se celebrarà els dies 6 i 7 de novembre en diferents espais del municipi, amb l'objectiu d'acostar les últimes tendències i tecnologies als aficionats de la fotografia. La inauguració del certamen es farà el dissabte, 6 de novembre, a les 10.30 h, a la plaça de la Vila.

El mateix dissabte, a les 11 h, la Sala Cooperativa acollirà la taula rodona Evolució de la fotografia esportiva dins del context actual, a càrrec de Jordi cortina, fotògraf d'esports d'El Periódico de Catalunya; Alberto Estevez, Cap de l'àrea i responsable de grans esdeveniments de l'Agència EFE a Espanya i Sud-amèrica i editor gràfic de la revista Parenka; i Enric Fontcoberta, fotoperiodista de l'Agència EFE.

A les 15.30 h, també a la Sala Cooperativa, es farà una projecció i el lliurament de premis del I Concurs de fotografia d'estiu i, a les 16 h, la taula rodona que sota el títol Sergi Mingote. Un esportista multidisciplinari retrà homenatge al desaparegut esportista i exalcalde de Parets. La ponència anirà a càrrec de l'escalador Agustin Abanades i el ciclista, i company de Mingote de ciclisme en tàndem, Joan Soto.

El diumenge 7 de novembre, de 10.30 a 13 h, es podrà participar en el III Concurs FOTOgraphicParets2021, que enguany girarà al voltant de l'esport, i comptarà amb la participació del Club Patí Parets, l'Espai Taiji Chen de Parets i el Club d'esgrima Granollers. Les bases per participar es poden consultar a la web de L'Associació Fotogràfica Parets.

Paral·lelament, a la plaça de la Vila, també es podran visitar les exposicions Gegants, de Jordi Cortina i Un esportista multidisciplinari – Sergi Mingote.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Imatge del FOTOGraphicParets 2019

Arxius adjunts