Neix el programa de foment a la lectura ‘Parets gira fulls’

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 00:00
Aquest nou programa pretén fomentar la lectura a través de diversos projectes i activitats

L’Ajuntament de Parets enceta el ‘Parets gira fulls’, un programa municipal per poder accedir i gaudir dels diferents projectes i activitats de foment a la lectura que es duen a terme dins i fora del municipi.

‘Parets gira fulls’ és la continuació dels programes que el municipi ha treballat des d’anys anteriors on es mostra la sensibilitat especial que té vers la lectura. Així, el nou programa vol ser una eina transversal que reculli els fruits de l’anterior iniciativa: ‘Parets, municipi lector’.

El programa s’estrena amb la pàgina web girafulls.parets.cat que inclou tot un treball de documentació sobre les llegendes de Parets, com la Pedra del Diable o L’esposa encantada i els fets de llegenda del municipi, com per exemple La Riera Seca o El passadís secret.

Pròximament, també inclourà un catàleg d’escriptors i illustradors locals i la col·lecció dels autors de la vila. ‘Parets gira fulls’ serà un espai de difusió que recollirà totes les activitats sobre la lectura orientades per a tot el públic.

Podeu recuperar l'entrevista que l'emissora local RAP107 va fer a les bibliotecàries per conèixer més detalls de la iniciativa

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20