Portada > Actualitat > Notícies > Els Casals de Gent Gran de Parets organitzen espectacles de teatre i playback per col·laborar amb La Marató

Els Casals de Gent Gran de Parets organitzen espectacles de teatre i playback per col·laborar amb La Marató

29/10/2021

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a la salut mental

Els Casals Municipals de Gent Gran de Parets organitzen espectacles de teatre i playback per col·laborar amb La Marató. Enguany la 30a edició del programa de TV3 i Catalunya Ràdio es celebrarà el diumenge 19 de desembre i se centrarà en la salut mental. 

Els participants al taller de teatre de l’Asoveen, amb la col·laboració del Casal d’Avis Ca n’Oms, presenten l’obra Qui no arrisca, no pisca, que es farà el dissabte 20 de novembre, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler. L’entrada, al preu de 3 euros, servirà com a donatiu per la Marató de TV3.

D’altra banda, el grup de playback La il·lusió no té edat, amb la col·laboració del Casal d’Avis Ca n’Oms, també ha previst participar en la Marató de TV3 d’enguany amb l’espectacle Ja hi tornem a ser. Serà el dissabte 27 de novembre, a les 17 h, al Teatre Can Rajoler.

La venda d’entrades per ambdós espectacles serà a partir del 2 de novembre als Casals Municipals de Gent Gran.

Arxivat a: Gent Gran
Playback 2019

Arxius adjunts