Portada > Actualitat > Notícies > Parets presenta una exposició d’art i fotografia per commemorar la diada de la salut mental

Parets presenta una exposició d’art i fotografia per commemorar la diada de la salut mental

02/11/2021

La mostra es podrà visitar del 5 al 21 de novembre

Parets acollirà una exposició d’art i fotografia en el marc de les activitats de conscienciació sobre la salut mental que s’organitzen al muncipi. Amb l’objectiu de commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre, Parets ha viscut un conjunt d’activitats que s’allargaran fins aquest mes de novembre.

El Centre Cultural Can Rajoler serà la seu d’una exposició d’art i fotografia que es podrà veure del 5 al 21 de novembre. La inauguració es farà el mateix divendres, 5 de novembre, a les 17 h. 20 anys: I per què no? Som iguals i Tarda de colors donen nom a la mostra on es recullen els 20 anys d’història del Centre de Rehabilitació Comunitària de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) i els quadres de pintura a l’oli i acrílic realitzats al Club Social La Llum de la Fundació Salut Mental Catalunya.

Implicació compartida

A l’octubre, l’Ajuntament va impulsar la lectura del manifest institucional commemoratiu de la diada i un programa especial de ràdio a RAP107 amb la participació de persones vinculades al Centre de Salut Mental de la FSM, entre d’altres activitats organitzades en col·laboració amb la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA) i l’equip del CAP.

El Dia Mundial de la Salut Mental va ser promogut per la Federació Mundial de la Salut Mental, i va néixer l’any 1992 per equiparar la salut mental amb la salut física. Els seus objectius són sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l’atenció.

Arxivat a: Salut
Postal de l'exposició d'art i fotografia (novembre del 2021)

Arxius adjunts