Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets ofereix un servei de recollida de poda domèstica gratuït

L'Ajuntament de Parets ofereix un servei de recollida de poda domèstica gratuït

10/11/2021

Les restes es recullen gratuïtament cada dilluns, amb sol·licitud prèvia i fins al 24 de gener

Cada tardor l'Ajuntament de Parets posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida de les restes de poda dels jardins dels habitatges. El servei és gratuït. Per accedir-hi cal fer la sol·licitud presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) a partir del 15 de novembre i recollir un màxim d'un sac per dipositar, exclusivament, les restes de poda. L’OAC es troba a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1) i als Serveis Municipals La Volta (carrer de la Volta, número 2, 1a planta, local 1).

A continuació, s'ha de demanar la recollida trucant al telèfon 93 573 88 88. El termini màxim per demanar-ho és el dijous previ a la recollida, fins a les 14 h. La recollida es fa els dilluns de 7 a 14 h entre el 22 de novembre de 2021 i el 24 de gener de 2022 (excepcionalment hi haurà recollida el 7 de desembre).

Finalment, s'ha de deixar el sac amb les restes de poda a la porta del domicili, entre les 6 i les 8 h del matí, del mateix dia de la recollida.

Cal recordar que s'han d'utilitzar les saques facilitades per l'Ajuntament i que només s’hi poden dipositar restes de poda i jardí, les saques amb runa o altres materials no es recolliran; que les saques només seran recollides si s’ha fet la sol·licitud prèvia; que no està permès dipositar la poda de llenyosos al costat dels contenidors d'escombraries; i que es prohibeix la crema de poda i jardí dins del sòl classificat com a urbà.

Per a més informació podeu trucar al 93 573 88 88.

Arxivat a: Medi ambient, Via pública
Poda domèstica

Arxius adjunts