Arriba la 6a passejada solidària de la Protectora de Parets

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00
L’acte serà el diumenge 21 de novembre

El pròxim diumenge, 21 de novembre, es durà a terme la 6a passejada solidària de l’Associació Protectora d’Animals de Parets del Vallès. El punt de sortida serà a les 10 h al Pavelló Municipal d’Esports Joaquim Rodriguez. L’acte està adreçat a tots els públics i la finalitat és recaptar diners pels animals de la protectora.

El recorregut començarà al Pavelló Municipal i continuarà pel passeig fluvial fins a la Corefo. Des d’allà, el camí seguirà l’avinguda de Catalunya fins al carrer de la Llibertat on es canviarà de direcció cap a Gallecs, passant per la Torre Malla, Can Riera i Can Serra. Finalment es baixarà pel carrer Major i la passejada acabarà al punt de partida, el pavelló. Al final del recorregut, la protectora té preparada una parada amb material de la protectora, calendaris i loteria per vendre.

En David Nocelo, president de la protectora, va estar a RAP107 explicant l’acte, el recorregut i la finalitat de la passejada solidària. Aquest és el primer acte que la protectora organitza des de fa un temps i en David Nocelo posa èmfasi en la importància de l’assistència. La passejada no té places limitades i s’hi pot apuntar tothom, amb gos o sense. El preu són 6 euros i es donarà a tots els participants un petit refrigeri, que constarà d’un refresc i un entrepà. Els gossos participants també tindran a l’abast aigua i menjar. Us hi podeu apuntar a les xarxes socials de la protectora.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20