El Consell Industrial de Parets es reuneix per debatre projectes del municipi

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00
L'ampliació de la C-17, el desdoblament de Rodalies i el projecte de recuperació del riu Tenes centren la sessió

El Consell Industrial de Parets s'ha reunit aquest matí per conèixer i compartir visions de grans projectes del municipi: l'ampliació de la C-17, el desdoblament de Rodalies i el projecte de restauració i conservació de l'espai fluvial. A la reunió, convocada per l'Ajuntament, hi ha participat l'alcalde, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; la regidora d'Urbanisme, Rosa Martí; i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Fernández.

En relació amb la C-17, s'ha tractat l'ampliació del tercer carril en sentit nord i en sentit sud en aquesta via, que ha de millorar les comunicacions del municipi. Per una banda, es descongestiona la carretera augmentant-ne la capacitat de circulació i, per altra banda, s'incrementa la seguretat viària. Així mateix, s'ha posat damunt la taula el projecte per construir una passera que connecti el centre urbà del municipi amb el Polígon Industrial Can Volart.

Pel que fa a la xarxa ferroviària, s'ha parlat del desdoblament de la línia R3 en el tram Parets del Vallès i La Garriga així com d'estudiar la viabilitat de construir una nova estació de RENFE al municipi.

Finalment, s'ha exposat el projecte de recuperació social, ecològica i paisatgística del riu Tenes. En aquest cas, s'ha aprofundit en l'ordenació dels espais perimetrals del riu.

El Consell Industrial és l'instrument d'interrelació entre l'administració local i els agents econòmics del territori en el sector industrial i té l'objectiu de treballar per a la millora del desenvolupament social i econòmic del municipi.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20