Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets posa a disposició de les entitats un número de WhatsApp per informar de les seves activitats a la ciutadania

L'Ajuntament de Parets posa a disposició de les entitats un número de WhatsApp per informar de les seves activitats a la ciutadania

17/11/2021

La comunicació serà unidireccional, breu i immediata

L'Ajuntament de Parets ha habilitat un número que dona servei a les entitats culturals, socials i esportives que volen informar de les seves iniciatives als paretans. Amb aquest nou servei l'Ajuntament vol facilitar la comunicació entre el teixit associatiu i la ciutadania i entre les mateixes entitats. La comunicació serà unidireccional i els missatges seran concisos i s'enviaran directament.

Les persones interessades a rebre informació de les entitats paretanes han d'afegir al llistat de contactes el número 671 466 017 (Parets Entitats) i enviar un WhatsApp amb la paraula "Alta", afegint el seu nom i cognom.

El servei de Cultura va proposar aquesta iniciativa a la darrera reunió de la Taula d'Entitats, celebrada el 4 de novembre. A la sessió, Ajuntament i entitats van compartir necessitats i propostes.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, afirma que “es tracta d'una destacada novetat que volem incorporar a l'hora de relacionar-se amb les entitats del poble. Fem un nou pas endavant i, a banda del WhatsApp de Cultura ja existent, a través del qual s'informa de les diferents activitats municipals, vam oferir a les entitats paretanes que tinguessin un canal on informar de les seves pròpies activitats més enllà de les que són municipals". "Paral·lelament, aquest nou servei servirà per facilitar-los la comunicació entre elles a l'hora de col·laborar en les diferents iniciatives i activitats que aquestes vulguin dur endavant", afegeix el regidor.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Espai COVID-19, Esports, General, Gent Gran, Habitatge, Informació coronavirus, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
WhatsApp Entitats