Portada > Actualitat > Notícies > Parets encén la il·lusió del Nadal

Parets encén la il·lusió del Nadal

19/11/2021

L’encesa de llums es farà el divendres 26 de novembre, a les 19 h, al parc del Sot d’en Barriques i comptarà amb un concert de Paco Heredia

El tret de sortida de les festes nadalenques d’enguany arriba, com és tradició, amb l’encesa dels llums de Nadal als carrers de Parets. L’acte d’encesa es farà el 26 de novembre, a les 19 h, des del Parc del Sot d’en Barriques, on està situat el gran arbre de Nadal. Com a novetat, aquest any l’acte d’encesa anirà acompanyat d’un concert a càrrec de Paco Heredia. El músic paretà actuarà juntament amb Carmen Amador, Antonio Heredia, José Córdoba ‘Mosqui’ i els combos de l’Escola Municipal de Música i del CEM María Grever.

L’enllumenat nadalenc preten donar caliu i dinamitzar el comerç i la vida social del municipi. Hi haurà llums a les oliveres de l’avinguda de Josep Tarradellas i de l’avinguda de Catalunya. També es guarniran les moreres de la plaça de la Vila, que aniran acompanyades d’una gran bola de Nadal. Es decoraran l’avinguda de Francesc Macià i l’avinguda de Lluís Companys i les seves respectives rotondes. Els paretans podran veure il·luminats, com és habitual, els carrers Major, Sant Antoni, Monistrol, Raval, La Mina, Víctor Català i l’avinguda d’Espanya fins a arribar a Can Roura. També s’il·luminarà l’avinguda de l’Estació, la plaça del Doctor Trueta i el carrer que creua tota la vila, l’avinguda de Catalunya. També s’encendran cartells de Bon Nadal i Bones Festes a alguns equipaments municipals.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, Societat, Via pública
Plaça de la Vila