Portada > Actualitat > Notícies > Gran acollida del públic al Binary Emotions Festival

Gran acollida del públic al Binary Emotions Festival

22/11/2021

Pel Festival d’enguany van passar al voltant de 160 persones

La tercera edició del Binary Emotions Festival, organitzada per l’Associació Binary Emotions Knights, va ser un èxit de participació, amb l’assistència de 160 persones al llarg del passat dissabte, 20 de novembre, a la Sala Basart Cooperativa. Enguany, tornava en format presencial, ja que l’any passat es va poder veure en streaming.

En Xavi Nadal, un dels organitzadors del festival, explica a RAP107 que el Binary Emotions Festival va ser un èxit i van tenir molt bona acollida del públic: “la proposta va agradar molt i comptem amb l’any vinent repetir-la i lligar tot el que puguem”.

Les formacions Zesc, Romantica II, LaMistral, Uri Beer, Acústics amb Ànima, Victor Andreu i, en clau local, els paretans AlCarrer! i La cuarta pared van formar part de les propostes emergents i creatives de l’edició d’aquest 2021. Durant la jornada també es va poder gaudir de l’exposició Orquestres i llibertat, d’Enric Miró, i de la presentació del llibre Lo Carrasclet, de Jaume Borràs.

 Podeu trobar les imatges del festival al Flickr de l'Ajuntament de Parets.            

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Binary Emotions Festival