Portada > Actualitat > Notícies > 125 comerços demanen l’ajut de 600 euros per pal·liar els efectes de la COVID-19

125 comerços demanen l’ajut de 600 euros per pal·liar els efectes de la COVID-19

24/11/2021

La iniciativa pretén reactivar el teixit comercial del municipi

Un total de 125 botigues i establiments del sector de la restauració i dels serveis han sol·licitat l’ajut de 600 euros que l’Ajuntament de Parets va crear el passat mes d’octubre. La regidora de Comerç, O’hara Valdivia, explica que “els ajuts tenen l’objectiu d’impulsar i reactivar, així com facilitar la continuïtat dels negocis de Parets que han vist afectada la seva activitat habitual amb motiu de la crisi provocada per la pandèmia COVID-19”. Així, es pretén minimitzar els efectes negatius que han ocasionat les mesures adoptades per les autoritats sanitàries i que han provocat el tancament o la limitació de l’activitat de les empreses.

Ara s’obre el període per comprovar i validar tota la documentació rebuda per accedir a aquests ajuts. La regidora apunta que “l’Ajuntament treballa per poder fer efectiva aquesta línia d’ajuts”.

 

El Servei de Comerç municipal ofereix assessorament i formació, a més d’estudis sobre hàbits de consum i recomanacions, entre altres serveis. Per a més informació podeu contactar-hi al 93 573 88 96. Les noves oficines del servei es troben al carrer La Volta, 2, 1a planta, local 1

Arxivat a: Benestar social, Comerç i empresa, Espai COVID-19
ajuts 600 euros