Portada > Actualitat > Notícies > Plantada de remeieres a l’espai de Can Serra

Plantada de remeieres a l’espai de Can Serra

24/11/2021

L’activitat es va realitzar el passat diumenge, 21 de novembre

Dintre de la programació de tardor de l’Escola de la Natura, que engloba diferents temes, hi havia tres tallers que s’han desenvolupat el darrer cap de setmana. El tret de sortida va ser el dia 19 de novembre, amb un taller d’olis i ungüents medicinals, que es feia a l’Escola de la Natura. El segon taller, el 20 de novembre, consistia en la visita a l’espai botànic Parets amb flors per la identificació de plantes autòctones i herbes remeieres. I, com a última activitat, el passat diumenge, 21 de novembre, es va fer una matinal de plantació d’herbes remeieres per plantar-ne prop d’una cinquantena. Aquesta última activitat estava oberta a les famílies i hi van assistir molts grups.

Per a més activitats al voltant de la natura podeu consultar la web de l’Escola de la Natura.

Arxivat a: Medi ambient
plantada de remeieres
plantada de remeieres
taller d'olis
jardí botànic