Portada > Actualitat > Notícies > La Policia de Parets deté un lladre i n’identifica un altre mentre intentaven robar a un domicili amb el propietari a dins

La Policia de Parets deté un lladre i n’identifica un altre mentre intentaven robar a un domicili amb el propietari a dins

26/11/2021

Els fets van succeir el dijous, dia 25 de novembre, a la tarda

El passat dijous, 25 de novembre, a la tarda, la Policia de Parets va detenir un lladre i en va identificar un altre. Es tractava d'un robatori amb força en un immoble del carrer Folch i Torres. Els agents policials van veure un dels dos lladres saltar la tàpia. Un dels detinguts és menor d'edat. L'altre ha estat identificat i serà investigat.

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, afirma que "es tracta d'un nou exemple de l'efectivitat del nostre cos policial. Divendres evitaven una ocupació, dimarts ens ajudaven a restablir els desperfectes causats pel vendaval i ahir evitaven un robatori amb força".

De tot això i de la resta d'actuacions té previst informar a veïnes, veïns i a totes les forces polítiques del consistori com va anunciar ahir vespre en sessió plenària durant les meses de seguretat i convivència que es reactivaran en uns dies.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Cooperació, Seguretat, Successos
Policia Local de Parets