Portada > Actualitat > Notícies > S'instal·len nous contenidors que milloren el sistema de reciclatge de vidre a Parets

S'instal·len nous contenidors que milloren el sistema de reciclatge de vidre a Parets

26/11/2021

Els nous contenidors faciliten el reciclatge a la ciutadania i als bars, restaurants i comerços

L’Ajuntament de Parets ha instal·lat al municipi nous contenidors de vidre d'Ecovidrio amb sistema Vacri. Estan situats a l'avinguda de Catalunya als números 137 i 219, al carrer d’Aragó a la cantonada del passatge de Francesc Eiximenis i als carrers de Garbí, Mercè Rodoreda, Pau Casals número 30 i de la Volta, aquest últim dins el centre comercial.

Els principals usuaris i beneficiaris són els propietaris de bars, restaurants i comerços que generin grans quantitats de vidre. Amb aquest nou tipus de contenidor i sistema el reciclatge de vidre és molt més senzill reciclar.

Tal com indica l'alcalde i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, "hem de posar totes les eines i les màximes facilitats per fomentar el reciclatge. Anirem implementant aquest tipus de contenidors per ajudar el sector de la restauració i comercial del nostre poble, una vila que sempre ha apostat per liderar aquest tipus d'iniciatives en benefici del medi ambient i la preservació del planeta".

Els nous contenidors, de càrrega lateral, estan dissenyats de manera que són totalment accessibles mitjançant un accionament hidràulic. El nou sistema permet un ús senzill i segur.

Arxivat a: Medi ambient, Via pública
reciclar el vidre