XVI Torneig Vila de Parets del Club de Bàsquet Parets

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 00:00
La competició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de desembre

Durant els dies 4, 5 i 6 de desembre se celebrarà la setzena edició del Torneig Vila de Parets que organitza el Club Bàsquet Parets. Seran tres dies espectaculars de bàsquet en categoria infantil de primer any amb un cartell d’equips impressionant del bàsquet estatal en categoria masculina: Barça, Real Madrid, Joventut, Estudiantes, CB Canarias, Baxi Manresa, Casademont Zaragoza i molts altres.

En categoria femenina hi haurà clubs com el Barça, el Femení Sant Adrià, el GEiEG Uni Girona, el Casademont Zaragoza i el Boet Mataró, entre molts d’altres. Els partits es disputaran a les pistes dels dos pavellons municipals de Parets del Vallès. El president del club, Josep Palomo, destaca la categoria femenina i diu que és l’edició més ambiciosa del torneig: “la part femenina sempre ha estat molt potent. Aquest any la mantenim, però a més ampliem el nivell i potencial dels equips masculins”. “Ens fa molta il·lusió tenir el millor dels planters dels clubs espanyols de bàsquet”, afegeix. Els diversos equips, amb les seves respectives famílies, s’allotjaran en diversos hotels, albergs o cases particulars.

Els dos equips de Parets tindran el repte d’enfrontar-se a jugadors i jugadores que estaran a l’elit del bàsquet estatal d’aquí a pocs anys, amb el repte que aquesta dada suposa. El Club Bàsquet Parets agraeix el suport de l’Ajuntament de Parets i de moltes empreses que han col·laborat amb el torneig i que l’han fet possible. L’entitat tindrà prop d’un centenar de voluntaris que ajudaran en l’organització del torneig i facilitaran el desenvolupament de l’acte. Els partits es podran veure en streaming a través de les xarxes socials del club. Cal destacar també el gran nombre de persones que veuran en directe l’esdeveniment.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20