Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets ampliarà la vorera del carrer del Comte de Montemolín

L'Ajuntament de Parets ampliarà la vorera del carrer del Comte de Montemolín

02/12/2021

Es preveu que les obres estiguin enllestides en tres setmanes

L'Ajuntament de Parets avui ha iniciat els treballs d'ampliació de la vorera del carrer del Comte de Montemolín, entre el carrer de Ramon i Cajal i el carrer de Prat de la Riba. Es preveu que les obres tinguin una durada de tres setmanes.

L'actuació es durà a terme a la vorera orientada a sud, fora de l'àmbit de la zona comercial de La Volta. L'amplada de la vorera passarà del metre i mig actual als 2,45 metres. Els escocells dels arbres s'ampliaran i es taparan amb un paviment drenant. Es mantindrà el doble sentit de circulació a la via, però s'eliminarà la zona d'aparcaments.

L'alcalde i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, explica que '"l'actuació es duu a terme amb l'objectiu de millorar la mobilitat de les persones i dels vehicles". "La vorera actual dificulta el pas dels vianants i en determinats punts la via s'estreny i a vegades es produeixen problemes de circulació", afegeix.

En els documents adjunts podeu consultar el plànol de l’actuació. 

Arxivat a: Via pública
Fotografia del carrer del Comte Montemolín

Arxius adjunts