Portada > Actualitat > Notícies > Gent Gran Activa! Nou programa d’activitats pel primer trimestre de l’any

Gent Gran Activa! Nou programa d’activitats pel primer trimestre de l’any

16/12/2021

La programació inclou activitats diverses com ball, ioga, formació, art o cultura digital

El primer trimestre de l’any arriba ple d’activitats per a la gent gran del nostre municipi. Sota el títol Gent Gran Activa!, els nostres grans podran escollir entre una àmplia oferta de cites setmanals.

Dins de les activitats físiques i saludables, per estar en forma, s’ofereix ball en línia a tots els casals municipals. El manteniment físic es pot escollir en diferents dies i franges horàries al Pavelló Municipal o a Can Butjosa. Les classes de ioga es faran també al Pavelló Municipal i la gimnàstica al casal de Ca n’Oms. El country el tindrem a la sala Cooperativa els dilluns i el txikung, que arriba enguany com a novetat, a la masia de Can Jornet. L’Asoveen acollirà diàriament la petanca.

Posant especial èmfasi enguany en la importància de cuidar la salut mental es farà un taller de benestar socioemocional a tots els casals de la vila.

No es deixa de banda la cultura digital i, els dilluns i dimecres, Jordi Boté farà cursos d’alfabetització digital al casal de Cal Jardiner. Respecte a la formació i cursos, hi haurà un taller de memòria impartit per Georgina Vinyes els dilluns a Ca n’Oms i un altre d’exercitar la ment, que es farà els dimarts al casal Asoveen i els dimecres al casal Sant Jordi.

També hi haurà tallers per impulsar l’expressió i la creativitat, amb cursos de treballs manuals, de decoració i guariments, de pintura a l’oli i, aquest any, com a novetat, es faran cursos de patchwork, puntes de coixí i punt de mitja i ganxet.

El playback, la coral i el teatre segueixen presents en la programació i, a més, hi haurà un taller d’art visual impartit per l’artista Iris Paris.

El dijous, 17 de març, està programada una visita guiada a l’església de Sant Jaume. Com cada any, se celebraran les fites importants del calendari i al febrer tindrem el Carnaval a tots els casals municipals i el mes de març el tradicional Març de Dones amb una exposició sota el títol de Dones Grans, Grans Dones.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer als Casals Municipals de Gent Gran o per whatsapp al telèfon 691367695.

Arxivat a: Gent Gran
Gent gran fent esport

Arxius adjunts