Portada > Actualitat > Notícies > L’Asoveen celebra el seu 23è aniversari amb música i ball

L’Asoveen celebra el seu 23è aniversari amb música i ball

20/12/2021

L’acte es va fer el passat dissabte, 18 de desembre

L’Asoveen va acollir el dissabte, 18 de desembre, l’acte de celebració del 23è aniversari d’aquest equipament com a Casal Municipal de la Gent Gran de Parets. La celebració és un espai de trobada i germanor dels membres del casal, reflex de la seva implicació en les activitats que es duen a terme dia a dia en aquest equipament.

La festa, que va comptar amb la presència dels membres del consistori, es va amenitzar amb música i ball a càrrec del grup Mar i Cel.

L’Asoveen va néixer l’any 1964 com a Associació de Veïns de l’Eixample de Parets. Situat al carrer Bruc, 35, a finals dels anys 90 l’Associació va decidir cessar la seva activitat, tot i això, els seus socis volien mantenir l’edifici i hi van instal·lar un bar. Finalment, el 1999 l’edifici va passar a ser cedit a l’Ajuntament de Paret del Vallès i s’hi va establir un dels tres casals municipals de la gent gran amb els que compta actualment la població.

Podeu trobar les imatges al Flickr de l’ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Gent Gran, Societat
Festa del 23è aniversari de l'Asoveen
Festa del 23è aniversari de l'Asoveen
Festa del 23è aniversari de l'Asoveen
Festa del 23è aniversari de l'Asoveen