Portada > Actualitat > Notícies > Concert del Quartet Bora Bora a la Festa de Nadal per a la gent gran de Parets

Concert del Quartet Bora Bora a la Festa de Nadal per a la gent gran de Parets

21/12/2021

Se celebrarà el pròxim 27 de desembre a les 18 h, al Teatre Can Rajoler

Amb motiu de les festes de Nadal, l’Ajuntament de Parets organitza per al pròxim dilluns 27 de desembre, a partir de les 18 h, al Teatre Can Rajoler, la tradicional festa nadalenca de germanor adreçada a la gent gran del municipi.

Després del concert amenitzat pel Quartet Bora Bora, es farà el sorteig de 10 paneres i es regalaran polvorons i torrons. Els tiquets estaran numerats i es poden adquirir als casals municipals per a la gent gran al preu de 3 euros a partir del dimecres, dia 15 de desembre.

Es respectaran en tot moment les mesures de seguretat i higiene contra la COVID-19.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran, Societat
Festa de Nadal de la Gent Gran, imatge d'arxiu

Arxius adjunts