Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets recupera la cavalcada de Reis amb la col·laboració de diverses entitats

L'Ajuntament de Parets recupera la cavalcada de Reis amb la col·laboració de diverses entitats

30/12/2021

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran al nostre poble en col·laboració amb diferents entitats del municipi

Està prevista la sortida de la cavalcada al Passeig de Ronda al voltant de dos quarts de sis de la tarda, on s’iniciarà un recorregut que anirà per l'avinguda de Catalunya, avinguda Francesc Macià i fins a l'aparcament del camp de futbol, on es farà la rebuda de Ses Majestats amb totes les mesures de seguretat.

Allà els infants podran saludar als Reis, lliurar la carta, el xumet i rebre una bossa de caramels.

Per evitar aglomeracions i garantir la màxima seguretat, no estan previstes les parades tradicionals a la plaça Josep Marcer ni a la plaça de la Vila i no es llençaran caramels durant el recorregut.

Caldrà anar amb la mascareta posada en tot moment, mantenir la distància de 2 metres i no acostar-se a les carrosses.

Per aquelles persones que vulguin seguir en directe la cavalcada sense sortir de casa, ho podran fer a través del Canal Audiovisual tvparets.cat i de la ràdio local RAP 107FM.

L'Ajuntament de Parets del Vallès vol agrair la participació de tothom per poder recuperar la cavalcada, tant a les entitats participants, com als cossos de protecció civil i policia, així com de les treballadores, treballadors i voluntaris que faran possible viure una nit màgica el dimecres 5 de gener de 2022.

 

Aquest seria el model de cavalcada previst a Parets per al proper 5 de gener, sempre que la normativa no ho prohibeixi o s’introdueixin canvis en les mesures de seguretat.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Esdeveniments
Imatge d'arxiu de la rebuda dels Reis del 2021