Portada > Actualitat > Notícies > Nova programació d’activitats del Casal de Can Butjosa

Nova programació d’activitats del Casal de Can Butjosa

18/01/2022

Les inscripcions als cursos, tallers i activitats podran fer-se a partir del 31 de gener

El Casal de Cultura Can Butjosa ha presentat la nova programació de cursos del 2n quadrimestre d’aquest curs 2021-2022 per a persones de totes les edats.

Els cursos per a infants començaran la segona quinzena de febrer amb manualitats amb fang i ceràmica, a càrrec d’Antonia Puig, i els tallers de pintura, que impartirà l’associació Les Arts de Parets.

Entre els cursos per a joves i adults s’ofereixen classes de ioga, a càrrec de Xelo Herrera, i de pilates, amb Emma Gallego. En l’àmbit de les arts, hi ha un curs d’iniciació a l’escultura, ceràmica i arts decoratives, a càrrec d’Antonia Puig, i un altre de pintura i dibuix, de l’associació Les Arts de Parets.

També hi ha cursos de mindfulness per gestionar les emocions i un altre per reduir l’ansietat, ambdós a càrrec d’Isabel Erill. El curs de fotografia i vídeo el fa Esteve Llanes, de l’Associació Fotogràfica Parets, i es divideix en quatre parts. El taller de sevillanes va a càrrec de l’Associació FlamenContemporani i hi ha un grup per iniciació i un altre d’avançat. Per últim, s’organitzen cursos de correcció postural i col·locació d’esquena per part de l’Associació Art, Salut i Compàs.

Diverses entitats també fan tallers per a dones, sessions de reforç escolar i balls de flamenc i de saló.

Finalment, també s’ofereixen cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Casal disposa d’una aula d’informàtica amb vuit ordinadors disponibles, amb accés lliure, de dilluns a divendres entre les 15 i les 21 h.

Les inscripcions als cursos es podran fer a partir del 31 de gener. Podeu consultar la programació completa, amb el detall de dies i horaris, al web parets.cat. Per a més informació, podeu contactar amb Can Butjosa al carrer de la Salut, 50, trucar al 93 562 35 53 o escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 15 a 21 h.

Arxivat a: Cultura
Taller pintura

Arxius adjunts