Portada > Actualitat > Notícies > ‘Butxaca: més que un club’, el nou espai de lectura de clàssics

‘Butxaca: més que un club’, el nou espai de lectura de clàssics

19/01/2022

El club es farà a la Biblioteca Can Rajoler i estarà conduït per Nil Nadal

El mes de febrer començarà una nova activitat a la Biblioteca Can Rajoler, un club de lectura de clàssics anomenat Butxaca: més que un club. L’activitat es dividirà en quatre sessions, entre els mesos de febrer i maig, dinamitzades per Nil Nadal, màster en Teoria Literària i Literatura Comparada. A cada sessió es comentarà un clàssic, però no cal haver-se’l llegit prèviament, ja que també es donarà un dossier sobre cada llibre.

La primera sessió es farà el 8 de febrer amb el clàssic més conegut de Jane Austen, Orgull i Prejudici. El 15 de març es debatrà al voltant de Les mil i una nits, concretament l’antologia Karwan. El 19 d’abril serà el torn de Yukio Mishima amb Confessions d’una màscara. El cicle acabarà el 17 de maig amb Solitud, de Víctor Català.

Les inscripcions s’obriran durant el mes de gener i es podran fer presencialment a la Biblioteca Can Rajoler, per telèfon al 93 573 98 01 o per correu electrònic escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les places són limitades.

Arxivat a: Cultura
Llibres del club de lectura

Arxius adjunts