Portada > Actualitat > Notícies > Parets presenta l’exposició fotogràfica ‘Jo, dona’

Parets presenta l’exposició fotogràfica ‘Jo, dona’

20/01/2022

Es podrà veure a la sala d’exposicions de Can Rajoler a partir del 4 de febrer

La sala d’exposicions de Can Rajoler acollirà a partir del dia 4 i fins al 21 de febrer, l’exposició Jo, dona, amb fotografies de Jordi Villacrosa i textos de la periodista Glòria Berbel.

La mostra consisteix en retrats amb un punt en comú: la protagonista és la dona. Són dones de diferents edats, amb escenificacions diverses de situacions, actituds o posats. Són retrats que ens parlen d’amor, violència, bellesa, dolor, mons somiats, mirades misterioses, seductores, innocents, fortes i potser insolents. L’exposició té algunes imatges potents i esfereïdores i d’altres ens reconcilien amb la humanitat. Cada imatge va acompanyada d’un petit escrit de la periodista Glòria Berbel. L’autora ha creat els textos amb les fotografies com a font d’inspiració. Les acompanya amb sensacions, reflexions, pensaments i versos. 

Jordi Villacrosa és membre de l’Associació Fotogràfica Parets. Villacrosa i Berbel han ajuntat el seu art en aquesta exposició, que s’inaugurarà el divendres 4 de febrer a les 19 h.

Cada mes, la sala d’exposicions de Can Rajoler acull mostres de temàtiques diverses per acostar disciplines que puguin ser d’interès per als paretans i paretanes.

Arxivat a: Cultura
Expo 'Jo dona'