Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets elaborarà un Protocol d'actuació contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Parets elaborarà un Protocol d'actuació contra les violències masclistes

26/01/2022

La regidoria d’Igualtat organitza una primera reunió de treball

Avui ha tingut lloc la primera reunió de treball, en la que han participat la regidora d'Igualtat, Laura Lozano, Núria Alba, advocada del SIAD, Roger Umpierrez alumne en pràctiques, Míriam Sánchez, Educadora Social, Mar Cordero, Responsable tècnica de Drets Socials, Aurora Pulido, representant de l'Oficina de Polítiques d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, Sònia Tomas, consultora externa per elaborar el protocol de violències masclistes, i Laura Mariscal, alumna en pràctiques d'Igualtat. 

Laura Lozano afirma que "com a govern erradicar la violència masclista amb pedagogia i protocols d'actuació és prioritari. I Parets és referent en aquesta matèria. Vull agrair la feina i la predisposició de totes les persones amb les quals ho farem possible. Seguirem avançant per tenir aquesta nova eina en el mínim temps possible”.

Arxivat a: Benestar social
Primera reunió per al Protocol d'actuació contra les violències masclistes